AdsPilot - добра алтернатива на AdSense

Posted on 2:45 ч. by woferAdsPilot е безплатна рекламна мрежа. AdsPilot няма толкова рекламодатели колкото има в мрежата на Google Adsense, но пък плаща повече на клик.

AdsPilot ще работи за вас!
Refer Publisher
AdsPilot ще работи за Вас, ако имате малък сайт с ограничен трафик. Те не са толкова придирчив като Google Adsense, но те са истинска, жизнеспособна алтернатива на AdSense. Можете да не станете богати изведнъж, но хората ще кликат, и след време приходите ви ще започне да се увеличава. Ползвам AdsPilot реклами като вторичен източник на доходи. Открих, че това работи доста добре за мен. Най-малкото трябва да ги проверите и видите сами.
Refer Publisher

Едно от нещата, с които ме привлече AdsPilot беше, че те плащат на всеки 20 $, и то направо на вашия PayPal акаунт! С Google Adsense, трябва да изчакате да съберете $ 100 и след това да ви ги пратят.
Refer Publisher

Друго голямо нещо за AdsPilot , е че може да избирате какви реклами да се показват на вашия сайт. Може да създадете AdsPilot сметка, за да се показват само реклами, които плащат над $ 1. Най-добрият начин да изберете обяви в AdsPilot е много прост:

1) отказвате всички реклами
2) Ръчно приема само подходящи реклами, които плащат за всеки клик $1.

Виждате ли, с Google можете да получите повече кликвания, но с AdsPilot , може да се решите колко от тези кликвания ще се струва!

2 Response to "AdsPilot - добра алтернатива на AdSense"

.
aneliya Says....

преди седмица получих първата си сума от тях и съм доволна, не е като гоогле но са по добри от адбрайт

Leave A Reply

Copyright

SEO оптимизация на сайтове с гаранция за резултата.

При пълно или частично цитиране на материали от блога, директния линк е задължителен!