Google пуска конкурент на сервиса Groupon

Posted on 5:27 ч. by Unknown

Както писах преди няколко дни, Google отдавна искаше да купи Groupon за $6 млрд, но след като не успя, в отговор на инвазията на Groupon решил да пусне свой сервис Google offers.


«Google Offers – е нов сервис, който ще позволи на потенциалните клиенти да намерят добри предложения на стоки и услуги в техния район», така описва сервиса сам Google.

Той ще функционира по същата схема, както и Groupon или LivingSocial. Всеки ден, абонатите на сервиса ще получава електронни писма, с новите предложения и отстъпки. В течение на ограничено време тр трябва да купят купона за стоката или услугата (най-вероятно в течение на 24 часа). Също така потребителите ще могат да съобщят на приятелите си за интересни предложение, доколкото в рамките на сервиса ще могат да изпратят съобщение чрез Facebook, Twitter, Google Reader, Google Buzz или просто чрез своята електронна поща

На този момент Google все още тестира сервиса и събира партньорска база от компаниите или фирмите, които са заинтересовани в проекта. Тя ще им плаща 80% от оборота до три дни след нейното завършване. И още след 60 дни ще им изплати останалите 20%


Google активно работи по набирането на партньори и изпраща ето такива листовки.

Google Offers има всички шансове да стане един от лидерите на този вид услуги.
Така, че ни предстои интересна борба между 2-та гиганта и се надяваме тя да се отрази положително, с интересни предложения към нас потребителите :)

No Response to "Google пуска конкурент на сервиса Groupon"

Leave A Reply

Copyright

SEO оптимизация на сайтове с гаранция за резултата.

При пълно или частично цитиране на материали от блога, директния линк е задължителен!