Правилният букет за специалната жена

Posted on 2:07 ч. by teo

Доставка на цветя
Доставка на цветя
Една вечна мъжка дилема – поканени сме на рожден ден на красива жена и не знаем какво трябва да подарим. Моето предложение е да изберем букет цветя. За тази цел обаче, ще трябва да се разровим малко в паметта си или да потърсим помощ от хора, които са близки до нея. Целта е да разберем повече за стилът ѝ на обличане, за да може да изберем подходящия букет, който ще ѝ отива максимално добре.
Ако не го знам или няма такова трябва да се вгледаме в нейния стил на обличане, парфюма и грима също. Ако жената се облича по – семпло, не трябва да бъркаме и да поднасяме букет цветя, които не отговаря на нейния външен вид, защото по този начин ще се очертае голям контраст. Дамата ако предпочита по–свежи цветове редно е да изберем букет цветя, които носят със себе си нежност и свежест. В друг случай, когато жената е облечена в тоалет, който съдържа в себе си по – тъмно нюанси на цветовата гама, букетът ще трябва да е изработен така, че да подхожда колкото се може по – добре към нейния тоалет.


След като сме събрали нужната информация е редно да пристъпим към изработването на букета.


Няма страшно, ако не ви идва от вътре изработката на цветя не е никак лесна задача, затова може просто да отскочим до някоя цветарница и да й да обясним на продавача какво сме замислили, как смятаме да комбинираме цвета на букета с предпочитаните от дамата цветни гами, парфюмите и декорацията на цветята, така, че той да ѝ допадне максимално.

Идеята ни е да подарим един наистина прекрасен букет цветя, които ще впечатлят рожденичката, а не да се спрем на първия ни предложен букет цветя и за това не трябва да пестим. Ако пък нямаме достатъчно време да оглеждаме из цветарските магазини, може да потърсим цветя онлайн. По този начин ще спестим много време и усилия. Търговците са разработили тази платформа, в която ще се ориентираме изключително лесно.

No Response to "Правилният букет за специалната жена"

Leave A Reply

Copyright

SEO оптимизация на сайтове с гаранция за резултата.

При пълно или частично цитиране на материали от блога, директния линк е задължителен!