Защо купуваме безлични неща и как да ги избягваме

Posted on 3:07 ч. by teo
Психология на стила, рационален гардероб, основен гардероб всичко това са част от въпросите, пред които се изправя всяка жена.
Идеята за "основен гардероб" е да се сглоби гардероб на базата на 10-15 колкото е възможно по-просто и да съвпада помежду си дрехи. Но често, действайки на тези принципи, ние не създаваме универсален, а безкрил гардероб, който допълва армията от "инкубаторно облечени" хора.
Купувайки едно и също нещо заедно, всички, всъщност получаваме идентични образи - лишени от индивидуалност и много далеч от стила, в края на краищата искаме обратното. Ето нещо почти предсватбено: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/411-предсватбено.
Защо се случва това?
Основен гардероб
Това се основава на идеята за основен гардероб и още няколко психологически моменти:
Лесен за използване
Изглежда, че основните, безлични неща могат да се носят с всичко. Многобройни списъци като "10 неща, които трябва да бъдат в гардероба на всяка жена", дадоха своя принос тук. Обикновено в такива списъци се включва бяла риза, тениска, дънки, прави черни панталони, молив пола, сако.
Какво наистина ви трябва?
На първо място, във всеки, дори и най-универсалният тоалет има ограничение на съвместимост, и второ, за вас лично е елемент от списъка, който може да не работи. Но дори и да игнорираме списъците, най-важното нещо е да се помни, че всички дрехи, които обличате, трябва да имат характер.
Ако говорим за основни неща възможно най-опростени и лишени от знаците на времето, това е основата, а тя може да съществува сама по себе си и да бъде основа за образа. Това означава, че базата данни трябва да бъде придружена от модерни неща и / или стилистично ярки, харизматични. Ако комбинирате основата с нещо авангардно, това се оказва съвсем невъзможно. За да излезете на улицата, разбира се, е възможно, но тук няма индивидуален стил.

No Response to "Защо купуваме безлични неща и как да ги избягваме"

Leave A Reply

Copyright

SEO оптимизация на сайтове с гаранция за резултата.

При пълно или частично цитиране на материали от блога, директния линк е задължителен!